Som om det ikke var slemt nok i forvejen…

Den seneste udtalelse om abort fra Det Uetiske Råd er nu blevet offentliggjort, og ikke overraskende ønsker de endnu friere rammer for barnemordere.

Jeg finder det interessant, at der ofte tales om at abortspørgsmålet er et “vanskeligt emne” eller et “etisk dilemma”. Men hvorfor er det dog det? Hvis der intet forkasteligt er i at fjerne en lille klump celler på 6 cm i længden, hvorfor er det så slemt at komme af med en lidt større svulst, der vokser inden i dig? Hvorfor kan man ikke dræbe celleklumpen helt indtil fødslen? Og hvad med bagefter…? Og hvorfor ikke? Ved hvilken autoritet, beslutter man, at det er blevet forkert?

Ja, måske synes vi, at det er et vanskeligt emne, fordi vi godt ved, at der ikke blot er tale om en lille klump celler, men om et menneskeliv. Hvor meget vi end vil, kan vi ikke fjerne os fra den realitet, at det er menneske skabt i Guds billede og at det er en forbrydelse at myrde livets frugt.

Der ligger en enorm skyld over vort land og mange er ved at blive psykisk syge på grund af deres skyldfølelse. At myrde børn er ikke en lille forbrydelse. Det er uskyldigt blod, der råber til Gud om hævn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *